Wil je met een groot gezelschap op informele wijze lekker eten? Wij kunnen menu’s naar uw wensen samenstellen.
De chef-kok en zijn medewerkers maken van ieder diner een bijzondere maaltijd. Vertel ons jullie wensen en wij komen met een passend voorstel. Hieronder vind je onze menuvoorstellen (3 gangen). Onze diner menu’s zijn al vanaf 15 personen te reserveren.
Vooraf
Tomatensoep met kip, prei en room
óf
Champignonsoep met bieslook en croutons
Hoofdgerecht
Varkenshaasmedaillons met bospaddestoelensaus
óf
Visstoofpotje in tomaten-basilicumsaus
óf
Proeverij van vegetarische gerechten
Nagerecht
Dame blanche met chocoladesaus, geroosterde hazelnoten en amandelen
Vooraf
Salade van geitenkaas, witlof, avocado, woudboontjes en noten
óf
Spinaziesoep met gerookte paling
Hoofdgerecht
Kabeljauw geserveerd met mosterdsaus en droge worst
óf
Fries weiderund biefstuk met rode wijn pepersaus en bospaddestoelen
óf
Proeverij van vegetarische gerechten
Nagerecht
Wentelteefjes van suikerbrood met crumble van Fryske dúmkes, seizoensfruit en boerenjongensijs
Vooraf
Tartaartje van gerookte zalm, rucolasalade, kappertjes, rode ui en koriandermayonaise
óf
Gerookte kipfilet met kruidensla, avocado, pijnboompitjes en geitenkaas
Hoofdgerecht
Varkenshaas met gebakken champignons en een jus van sjalotjes
óf
Zalmfilet, gegratineerd met courgette, tomaat en Parmezaanse kaas, geserveerd met een saus van geroosterde paprika
óf
Proeverij van vegetarische gerechten
Nagerecht
Vanilleparfait met een soepje van rood fruit
óf
Pavlova, vanille schuimtaartje met yoghurtijs en slagroom
Vooraf
Ossehaascarpaccio met zongedroogde tomaat, rode ui, rucola, pijnboompitjes, balsamico en Parmezaanse kaas
óf
Soep van wilde spinazie en gerookte zalm
Hoofdgerecht
Irish Angus biefstuk, geserveerd met rodewijn-pepersaus
óf
Roodbaarsfilet, geserveerd met mosterd-dillesaus
óf
Proeverij van vegetarische gerechten
Nagerecht
Tompouce gemaakt van korstdeeg, roomijs, fruit van het seizoen en slagroom
óf
Panna cotta roomijs met een siroop van steranijs
Vooraf
Caprese van buffelmozzarella, pommedoritomaat, basilicum, rucola, courgette en balsamico siroop
óf
Gerookte eendenborstfilet met mangochutney, gegrilde spekreepjes en witlof
Hoofdgerecht
Entrecote van het Friese weiderund met gebakken champignons, bosui en rode wijn pepersaus
óf
Kabeljauwrugfilet met gebakken trostomaatjes, courgette en witte wijnsaus
óf
Proeverij van vegetarische gerechten
Nagerecht
Crème brûlée, gekarameliseerd met rietsuiker, geserveerd met hazelnootijs
óf
Tiramisu
Vooraf
Zacht gegaarde kalfsrosbief met gemarineerde tonijn en sesamolie
óf
Carpaccio van warm gerookte zalm met kruidensalade en koriandermayonaise
Soep
Klassiek gemaakte ossenstaartsoep, afgemaakt met een scheutje madeira
Tussengerecht
Gegratineerde coquille met saffraanrisotto
Hoofdgerecht
Biefstuk van de haas, geserveerd met bospaddenstoelen en rode wijnsaus
óf
Zeewolf met zeefruit, rode biet en een saus van venkel en gamba’s
óf
Proeverij van vegetarische gerechten
Nagerecht
Grand dessert Stania State, een compositie van nagerechtjes